Priser

Hos 123bitcoin er vi stolte af at kunne præsentere priser og kurser der er til at forstå. I modsætning til mange af vores konkurrenter, giver vi dig en ærlig bitcoin kurs, når du køber hos os. Du skal som kunde derfor kun forholde dig til vores kommission, der variere alt efter hvordan du betaler og hvor meget du køber for.

Så hvilken kurs får jeg når jeg køber bitcoins hos 123bitcoin.dk?

Den kurs du får afhænger af markedskursen for bitcoin på det tidspunkt hvor din ordre bliver gennemført. Hvis du betaler med en bankoverførsel, vil dette typisk være kursen på det tidspunkt hvor vi modtog og gennemførte din ordre.

Prisen på 1 bitcoin i dkk, udregner vi helt konkret på baggrund af prisen på bitcoin børsen Kraken.com på tidspunkt for ordrens gennemførsel. Da dette er hvor vi handler dine bitcoins, er den bitcoin kurs du modtager altså hvad vi selv kan købe ind til, på det pågældende tidspunkt.

Så hvad er bitcoin kursen lige nu og hvordan kan jeg se den på 123bitcoin.dk?

I toppen af vores side, ser du en såkaldt ”bitcoin ticker” der viser bitcoin kursen eller bitcoin to dkk, prisen. Denne bitcoin kurs, er igen markedskursen for 1 bitcoin i dkk. Denne beregnes på baggrund af markedskursen på bitcoin børsen Kraken.com og vist som 1 btc i dkk.

Kan jeg få et API til bitcoin kursen fra jer?

Hvis du gerne vil se den seneste kurs, kan du klikke på linket nedenfor. Husk at slå din VPN fra , da den vil læse din IP adresse.

Klik på linket her for at se kursen!

Vi arbejder kontinuerligt på, at gøre vores produkter og vores services bedre. Skriv til info@123bitcoin.dk hvis du har nogle gode forslag du mener, vi skal implementere.