Om os

Vores mission er at hjælpe danskere med nemt, hurtigt og billigt, at få adgang til den digitale økonomi

Vores Værdier

Det vigtigste for os er, at levere fremragende kundeservice i alle aspekter. Vi mener, at god kundeservice er afgørende for at give en god oplevelse. Vores team stræber efter at levere veldesignede, brugervenlige og kompetente løsninger for at sikre, at vores kunder er så glade for at handle gennem 123bitcoin, at de vender tilbage.

Vi arbejder altid på at udvide vores funktioner og gøre vores tjenester og produkter bedre! Hvis du har nogle gode ideer, der ville forbedre vores produkter og services, må du endelig ikke tøve på at kontakte os! En hjørnesten i vores værdisæt er ligeledes at fremme et større niveau transaktioner i det globale, digitale rum. Vi yder derfor en stor indsats for at sikre, at vi danner et forhold til vores kunder. Vi er blevet partnere med specialister i denne branche for at sikre, at vores handlede midler har været og bliver anvendt på en lovlig måde, med den forhåbning, at vi gennem øget transparens at vi kan vokse bitcoin miljøet. Dette vil uden tvivl hjælpe med at bane vejen for nye, innovative teknologier.

Vores historie

Fredrik Grothe-Eberhardt

Fredrik fik sin BA i Økonomi fra Aalborg Universitet. Ved siden af studiet var han meget aktiv indenfor det spirrende Bitcoin samfund, arbejdede som frivillig i foreningen ‘Kritiske Politter‘, drev startup virksomheden ‘Grothe’s Gademad’ i indre København og sin første Bitcoin virksomhed i 2014. I dag er han Administrerende Direktør for Hafnia Trading ApS som driver 123bitcoin.dk

Thorkild Grothe-Møller

Thorkild er uddannet maskiningeniør fra DTU. Han har været involveret i utallige projekter som selvstændig IT-konsulent. Med en voksende interesse for Bitcoins og Blockchain startede der sig et samarbejde mellem far og søn, der nu er blevet til virksomheden Hafnia Trading ApS. I dag arbejder Thorkild som CTO i virksomheden.

123Bitcoin er en del af Hafnia Trading ApS som drives fra København i Danmark. Holdet er ledet af Fredrik Grothe-Eberhardt og Thorkild Grothe-Møller. De er kommet sammen med hver deres unikke kompetencer og erhvervsmæssige erfaringer i skabelsen af denne virksomhed.

På trods af vores forskelligartede baggrund deler de den fælles interesse i digitale valutaer, som de er overbevidste om, vil udvikle sig hen til at blive brugt af så mange mennesker verden over, at finansielle institutioner verden over bliver nødt til at tage den digitale revolution seriøst.

123Bitcoin er blevet udvalgt blandt de få Fintech-startups, der er tilsluttet Copenhagen FinTech Lab som ligger lige i byens centrum.