Trin for Trin Guide – Kom igang med Mycelium bitcoin wallet

Mycelium bitcoin tegnebogen er en af de bedre wallets for brugere der gerne vil have en bitcoin wallet på deres Android telefon. I denne wallet, hjælpes du til sikkert at opbevare dine bitcoins og dine private keys.
Mycelium understøtter i øvrigt brug af Trezor bitcoin tegnebogen, der er det foretrukkende valg hvis du skal opbevare store mængder bitcoins på en nem, bekvemt og sikker måde.

For at komme igang med Mycelium bitcoin tegnebogen, skal du åbne google play på din, finde og installere Mycelium Bitcoin Wallet, som vist her.

Trin 1 – Kom igang med Mycelium

 • Når du har hentet og installeret tegnebogen, skal du åbne appen

 • Du bliver her spurgt om du vil lave en ny tegnebog eller om du vil gendanne en wallet. Hvis dette er første gang du installere Mycelium, skal du blot trykke “Create New”.
 • Din tegnebog vil nu blive installeret og dine offentlige og private nøgler vil nu blive genereret.

Hvis du tidligere har brugt Mycelium og har din gendannelses sætning ved hånden, bedes du i stedet trykke “Restore Backup” og gennemgå processen for igen at få adgang til din gamle tegnebog. Disse trin er ikke beskrevet her, men hvis du har spørgsmål til denne process, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice eller gennem chatten, hvor vi meget gerne vil hjælpe dig igennem processen.

Trin 2 – Færdiggør opsætningen af din wallet

 • Her vil du blive bedt om at vælge en PIN kode til din wallet. Denne skal være på 6 cifre, som du skal bruge hver gang du vil tilgå dine bitcoins.
 • Når du har valgt din PIN kode, er din bitcoin wallet, klar til brug.
 • Vi anbefaler dog på det kraftigste at du fortsætter med at læse og får taget en ordentlig backup af din wallet, i tilfælde af at du skulle miste din telefon.
 • Klik Backup

Trin 3 – Om sikker opbevaring af din gendannelsessætning

I løbet af de næste trin vil du blive vist 12 ord, som du skal skrive ned. Dette er din gendannelsessætning, som du skal bruge hvis du mister din telefon og gerne vil have adgang til bitcoin wallet igen.

Det er vigtigt at du IKKE skriver disse ord ned på en enhed der er forbundet til nettet ej heller tager et screenshot af denne sætning. Hvis du skulle være så uheldig at en hacker skulle få fat i din gendannelsessætning, ville han være istand til at stjæle alle dine bitcoins.


 • Istedet anbefaler vi at du finder et stykke papir og kuglepind, og skriver disse ord ned på den gammeldags facon.
 • Og, ja… Vi skal nok vente til du kommer tilbage ?

 • Når du har skrevet gendannelsessætningen ned, anbefaler vi at du opbevarer dette stykke papir et sikkert sted. Ideelt i en bankboks eller i et pengeskab, ideelt et sted hvor din familie kan få adgang til hvis, gud forbyde det, der skulle ske dig noget.

Trin 4 – Din bitcoin wallet er nu klar til brug

 • Efter du har været igennem ovenstående trin, bliver du nu sendt tilbage til forsiden af din wallet.

 • Lige nedenunder der hvor der står “Account 1” finder du nu din bitcoin adresse. Denne streng, begyndende her med et 1-tal, er altså din helt egen bitcoin adresse, altså dit kontonummer i bitcoin land. QR koden til højre for adressen, er en nem måde hvorpå du kan modtage bitcoins fra andre.

 • Du er nu klar til at købe dine første bitcoins, så hvad venter du på? Klik her for at komme igang