FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Før end du kan købe dine første bitcoins, skal du have dig en bitcoin wallet.
En bitcoin wallet, er et stykke software du kan downloade til din computer eller en app du kan installere på din telefon, der gør at du nemt kan opbevare, sende og modtage bitcoins.
Du vil normalt få dine adresser med din wallet. Den adresse kan ændre sig efter transaktioner, men efter du vil altid kunne holde øje med hvilke transaktioner, der er gennemførte på hvilke adresser.
Vi understøtter i øjeblikket betaling via alle VISA og
MasterCard, både debit og kreditkort. Dette omfatter VISA Electron, Maestro og VISA / Dankort.
Nej, du skal bruge dit eget kreditkort.
Din betaling vil blive opkrævet, når vi har sendt dig dine Bitcoins. Indtil vi har sendt din ordre, bliver beløbet reserveret på dit kort. Du vil kunne se reservationen på dit kreditkortopgørelse.
Der er ingen ret til at trække sig tilbage på eventuelle udfyldte ordrer, da vi ikke kan tilbagekalde en gennemført transaktion. Vi bestræber os dog ikke på at udføre en ordre, hvis du som kunde vælger at annullere. Hvis du vælger at annullere / tilbagekalde en ordre, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt på cancellation@123bitcoin.dk. Vi giver ingen garantier, at vi vil kunne standse en ordre efter betaling, men vi vil gøre vores bedste.
Dine ordrer vil gå igennem med det samme efter betalingen, medmindre du skal give os yderligere dokumentation for at identificere dig.
Det er meget enkelt. Vi tager en kommission på 7,5%.