Vi gør os umage for, at din købsoplevelse hos 123Bitcoin.dk bliver rigtig god! Det betyder bl.a. at udbetalingen af dine bitcoins sker så hurtigt og nemt som muligt. Det kan ske allerede indenfor 5 minutter, ved at du forsøger at følge disse simple retningslinjer:

 • Hav din mobiltelefon klar

  Brug kun din personlige mobiltelefon. Du kan ikke foretage et køb, hvis du bruger et virtuelt telefonnummer fundet på nettet, eller hvis det samme telefonnummer er blevet brugt før i forbindelse med en anden persons køb. I tilfældet af at du skifter telefonnummer, så er du meget velkommen til at skrive til os. Så sørger vi for, at din profil bliver opdateret og du får udbetalt dine bitcoin lige så hurtigt og nemt, som du er vant til.

 • Køb med kreditkort

  Brug altid kun dit personlige kort. Idet vi sammenligner dit kreditkort med dit telefonnummers landekode, skal dit kreditkort og din telefon (fortrinsvist) være udstedt i samme land.Hvis dit kort er udstedt i USA, vil din ordre på nuværende tidspunkt blive afvist.

 • Din e-mail adresse

  Brug kun din almindeligt anvendte e-mail adresse, der har været i brug over en længere periode.

 • Dit navn

  Anvend kun det navn som der står angivet i dit pas, sygesikringskort eller kørekort.

 • Ordrebeløb

  Hvis du er en førstegangskunde (eller tilbagevendende kunde, med et nyt kreditkort) anbefaler vi, at du starter med at lægge en lille ordre på under 1.000 DKK.

 • Verifikation af dit kreditkort

  Ved større ordre vil vi normalt bede dig verificere dit kreditkort, og hvis du allerede har langt en mindre ordre, så vil denne proces kunne gå meget hurtigt.

 • Bekræftelse af dig selv

  Vi accepterer normalt en samlet ordresum på op til ca. 7.500 DKK pr. måned uden yderligere dokumentation

 • VPN

  Idet din IP-adresse er vigtig ift. vores vurdering af om hvorvidt vi kan godkende din ordre, så anmoder vi dig om at slå din eventuelle VPN fra. Hvis der er sammenhæng mellem din IP-adresse, dit telefonnummers landekode og dit kortudstedelsesland, vil vi med meget høj sandsynlighed kunne godkende din ordre indenfor 3-4 minutter.

Ansvarsfraskrivelse

For mere information se vores handelsbetingelser her.

Krisesituationer såsom civilkrig, tsunamier, jordskælv, DDoS angreb og hvad man ellers kan forestille sig der vil være uden for vores kontrol, vil naturligvis medføre at vi holder midlertidigt lukket indtil situationen er opklaret.

Udover det kan der opstå situationer, hvor antallet af ordre er så højt, at vi bliver nødt til midlertidigt at lukke for transaktioner, for at undgå at vores EURO-konto og vores bitcoin-konto løber tør for midler.

Tilslutteligt forbeholder vi os alle rettigheder til manuelt at gennemgå alle transaktioner, hvilket vil resultere i en forsinket udbetaling af din ordre.