En bitcoin-tegnebog, også kaldet for en ’wallet’ er et stykke software, der holder dine private nøgler og styrer dine bitcoins. En bitcoin-tegnebog er typisk et open source software, der har været peer-reviewed af samfundet som et helhed.
Der er et par forskellige typer tegnebøger, som giver dig tilbuddet om at for at holde dine bitcoins. Den første er en Web Wallet, hvor du lader en webservice holde og styre dine bitcoins.
Vær opmærksom på at du skal kunne stole på webservicens sikkerhed og integritet; hvis du har en mistanke om, at de se er ude efter, at stjæle dine bitcoins eller generelt ikke kan holde dem sikre, så skift service.
Hvis du ønsker at være i fuld kontrol over dine private nøgler og dine bitcoins, anbefaler vi, at du bruger en af følgende tegnebøger:

Til iPhone

Vi anbefaler Breadwallet. Klik her for at få den idag!

Til Android

Vi anbefaler Mycelium. Klik her for at få den idag!

Til bærbare computere eller stationære computere har du nogle få levedygtige muligheder at vælge imellem. Først skal du beslutte, om du vil køre en hvad der kaldes for en ’full node’ eller en ’thin client’, men hvis du vil komme i gang på en hurtig og nem måde, anbefaler vi at du går videre og bruger en ’thin client’.

Thin Node

Vi anbefaler Electrum. Klik her for at få den idag!

Full Node

Vi anbefaler Bitcoin Core. Klik her for at få den idag!