Vores API

I dette afsnit finder du vores vejledning og forklaringer på de forskellige måder, du kan få adgang til vores tjenester. Disse funktioner kan være meget nyttige for dig som privat forbruger, lille virksomhed eller hvis du arbejder som konsulent for andre private forbrugere eller virksomheder

Hvordan modtager jeg bitcoins som betaling for mine tjenester?

Bitcoin er en fantastisk og effektiv måde at sende og modtage penge. Dette gælder især hvis du ønsker at modtage eller sende penge til andre i udlandet, idet betaling via bitcoins er hurtig, effektiv og billig sammenlignet med bankoverførsler.

Den udfordring vi ser er, at det stadig er relativt få der kender til bitcoins og ved hvor nemt det er at bruge. Vi har bygget en “betalings gateway” der er ligeså nem at implementere som den er at bruge. Det er vores forhåbning, at det vil kunne hjælpe med at sprede budskabet om bitcoins.

Du behøver ikke oprette en konto på vores hjemmeside eller forklare for os, hvad din virksomhed handler om. Du sætter simpelthen en ‘ticket’ ind på vores brugerdefinerede link på din hjemmeside, som vil vise et traditionelt kreditkortvindue til dine kunder – og du vil modtage bitcoins i din tegnebog.

Læs mere om dette nedenfor.

Sådan implementeres en betalings gateway på din hjemmeside

Du kan implementere vores betalings gateway på din eller i dine e-mails ved blot at placere et link til vores “betalings gateway”, som vil vise et kreditkort betalingsvindue til dine kunder, og du vil modtage bitcoins i din egen tegnebog.

En effektiv måde at bruge vores gateway på er at udfylde ordreformularen med vigtige oplysninger som bitcoin adresse og beløb / valuta. Det er også muligt at medtage kundens navn, telefonnummer og e-mail-adresse, hvis du allerede har en ordreformular på din hjemmeside.

Denne løsning vil praktisk talt fungere på samme måde som at have en pengeautomat på din hjemmeside. Kunder kan hæve penge og i dette tilfælde bitcoin.

Vi accepterer ikke betalinger på dine vegne og påtager os intet ansvar eller tilbyder nogen form for støtte til spørgsmål vedrørende transaktionen mellem kunden og din butik.

Dette følgende eksempel viser brugen af de tilgængelige parametre. Du kan klikke på billedet herunder, og det fører dig til betalingsgatewayen. Indtast kun de rigtige paramenter til din transaktion, og du er klar til at modtage bitcoins.

Det følgende link viser hvordan du bruger de forskellige parametre:
https://app.123bitcoin.dk/?amount=100&currency=EUR&cryptoAddress=1GazNBKvuVqbqKwvPaptSrvahapGt93iZf&name=John%20Doe&email=john@doe.com&phoneCode=45&phonenumber=88774455&returnurl=http://www.coindesk.com/

Ticker API

Du kan integrere vores live ‘ticker’ og få det vist på din egen hjemmeside. Vores ticker kan vise priser i en række valutaer og har også mulighed for at estimere hvilken valuta du mest sandsynligt vil bruge baseret på din VPN.

Den grundlæggende webadresse for dette opkald er: https://app.wemovecoins.com/LatestBTCRate

Denne webadresse returnerer nu bitcoin-prisen i den valuta, der er relateret til dine browserindstillinger. Bemærk venligst, at kun følgende valutaer er tilgængelige, så hvis du er fra et andet land, så en som bruger en af disse, falder URL’en tilbage til DKK som standard.

EUR, DKK, ISK, CHF, SEK, NOK, TRY, GBP, ALLE, AZN, BYR, BAM, HRK, CZK, GEL, HUF, MKD MDL, PLN, RSD, ZAR og INR.

Du kan også skrive i hvilken valuta du vil have den sats, der skal vises i. Dette gøres ved at inkludere valutaen i webadressen, når du prøver vores ticker.

Her ses et eksempel, hvor vi ønsker at få prisen i indiske rupees (INR): https://app.wemovecoins.com/LatestBTCRate?currency=INR

Hvilken kurs får jeg når jeg køber bitcoins hos 123bitcoin.dk?

Hvis du bruger nogen af disse funktioner i dit projekt eller din virksomhed, eller hvis du gerne vil se os bygge en anden funktion, vil vi gerne høre fra dig. Jo flere tilbagemeldinger vi får, jo bedre beslutninger vi kan træffe på, hvordan du laver de bedste produkter til dig, der passer til dine behov. På den måde kan vi gøre bitcoin og blockchain teknologi nemmere og mere bekvemt sammen. Kontakt os på info@123bitcoin.dk

Priser

Hos 123bitcoin er vi stolte af at kunne præsentere fair priser og kurser. I modsætning til mange af vores konkurrenter, giver vi dig en ærlig bitcoin kurs, når du køber hos os. Du skal som kunde derfor kun forholde dig til vores kommission, der varierer alt efter hvordan du betaler og hvor meget du køber for.

Hvilken kurs får jeg når jeg køber bitcoins hos 123bitcoin.dk?

Den kurs du får hos os, afhænger af markedskursen for Bitcoin på det tidspunkt din ordre bliver gennemført. Hvis du betaler med en bankoverførsel, vil dette typisk være kursen på det tidspunkt vi modtog og gennemførte din ordre.
Prisen på 1 Bitcoin i DKK udregner vi på baggrund af prisen på bitcoin børsen Kraken.com på tidspunkt for ordrens gennemførsel. Idet vi køber Bitcoins ind på Kraken, er den bitcoin kurs du modtager, altså hvad vi selv kan købe den til, på det pågældende tidspunkt.

Hvad er bitcoin kursen lige nu og hvordan kan jeg se den på 123bitcoin.dk?

I toppen af vores site kan du se en ‘Bitcoin Ticker’, der viser bitcoin kursen i BTC til DKK.

Kan jeg få et API til bitcoin kursen fra jer?

Hvis du gerne vil se den seneste kurs, kan du klikke på linket nedenfor. Husk at slå din VPN fra , da den vil læse din IP adresse.

Klik på linket her for at se kursen!

Vi arbejder kontinuerligt på, at gøre vores produkter og vores services bedre. Skriv til info@123bitcoins.dk hvis du har nogle gode forslag du mener, vi skal implementere.