Bitcoin Affiliate Program

Hos 123bitcoin.dk, der er en del af Hafnia Trading ApS, arbejder vi hårdt på at bygge den bedste, nemmeste og mest pålidelige services og produkter til vores kunder. Vi vil gerne sikre os, at alle der handler hos os får den bedste købsoplevelse. Vores drøm er, at skalere vores forretning og nå et globalt marked og vi ved, at den måde vi kan gøre det på er ved at nå vores kunder lokalt. Bitcoin gør det muligt at sende penge hurtigt, transparent og billigt på globalt plan, men vi vil møde vores kunder i øjenhøjde, der hvor de bor. Derfor har vi lavet et ’bitcoin affiliate program’! Ved at samarbejde med de dygtigste marketingsfolk, der melder sig til vores affiliate program kan vi sammen sprede det gode budskab om bitcoin og vokse denne forretning til en global virksomhed!

I de næste afsnit fortæller vi mere om vores eksisterende marketingspartnere, der er arbejder som affiliate markedsfører hos Hafnia Trading ApS, hvor du da kan få indblik i hvordan de har skabt deres succes. Vores forhåbning er, at du får lyst til at opbygge din egen succesvirksomhed ved at deltage i vores ’Bitcoin Affiliate Program’.

Hvordan virker det?

Vores bitcoin affilerede program er en hybrid mellem velkendte affilierede programmer, som eksempelvis den der tilbydes af Amazon og andre store detailforhandlere, og et klassisk forhandlerprogram. Når du er tilknyttet os som affilieret samarbejdspartner, vil du arbejde med at markedsføre Hafnia Trading ApS og tilbyde servicen til dit eget lokalområde- eller land. Det kan du gøre ved at oprette en website (igennem WordPress, Instapage…) og vi sender dig derefter de digitale handlingsknapper, som omdirigerer dine kunder til vores købskanal. Din website vil da fungere som en butiksfacade og du vil selv stå for at markedsføre og sælge servicen til dine kunder på din egen website alt imens vi sørger for, at dit ”kassesystem” fungerer, så du kan lukke hver ordre på en god måde, der får dine kunder til at vende tilbage igen.

Vil du være med?

Hvis du følte dig inspireret, og hvis du selv interesseret til at skabe din egen lukrative forretning, så kontakt os! Vi tager gerne en uformel snak, hvor vi giver dig en mere detaljeret gennemgang af det affilerede program. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er desuden altid interesseret i at høre forslag til andre API’er vi kan skabe for dig! Jo flere tilbagemeldinger vi får, desto bedre bliver vores produkter og services! Vi ønsker hos Hafnia Trading ApS at lave de bedste produkter, der passer til dine behov, med det formål at gøre bitcoin og blockchain teknologien nemmere og mere bekvem for os at bruge globalt. Kontakt os på info@wemovecoins.com og kom med forslag til skabelsen af nye API’er og hvis du vil være en del af vores team som bitcoin affiliat markedsfører.